Sastojci

koje koristimo

Pizza može da bude onoliko kvalitetan obrok koliko su kvalitetni sastojci koje za njenu pripremu koristimo.

Jamon Serrano

Jamon Serrano je delikatesni sušeni svinjski pršut koji potiče iz planinskih oblasti Španije.

pročitaj više

Taleggio

Kravlji polutvrdi sir sa severa Italije koji karakteriše jaka aroma i specifična voćna nota

pročitaj više

Iberico Chorizo

Verovatno jedna od najčuvenijih suvih kobasica i biser španske kuhinje

pročitaj više

Mozzarella di Bufala

Specifična je po korišćenju mleka vodenog bivola, blago kiselkastom ukusu i mekoj do polu-elastičnoj strukturi.

pročitaj više

Burrata

Burrata poseduje mekanu, polu-elastičnu strukturu i kremastu unutrašnjost koja se razliva prilikom sečenja poput pavlake

pročitaj više

Gorgonzola

Gorgonzola je “buđavi” sir registrovanog geografskog porekla i ujedno jedan od najstarijih sireva na svetu

pročitaj više

Taggiasca masline

Maslina Tađaska se smatra za najpoznatiju i najukusniju sortu na svetu. Uzgaja na severozapadu Italije u oblasti Ligurija, a ime je dobila po mestu Tađa.

pročitaj više

Cherry confit

Napravljen od isključivo kvalitetnog italijanskog crvenog i žutog čeri paradajza, Robo Pomotto odlikuju gorko-slatke note i meka i mesnata struktura.

pročitaj više

Brazzale Gran Moravia

Polutvrdi sir od kravljeg mleka, cenjen zbog svog bogatog, orašastog ukusa i fine, glatke teksture.

pročitaj više

Provola Latteria Sorrentina

Polutvrdi sir od kravljeg mleka, cenjen zbog svoje blage arome i savršene teksture koja se topi u ustima.

pročitaj više