Jamon Serrano je delikatesni sušeni svinjski pršut koji potiče iz planinskih oblasti Španije.
pročitaj višeKravlji polutvrdi sir sa severa Italije koji karakteriše jaka aroma i specifična voćna nota
pročitaj višeVerovatno jedna od najčuvenijih suvih kobasica i biser španske kuhinje
pročitaj višeSpecifična je po korišćenju mleka vodenog bivola, blago kiselkastom ukusu i mekoj do polu-elastičnoj strukturi.
pročitaj višeBurrata poseduje mekanu, polu-elastičnu strukturu i kremastu unutrašnjost koja se razliva prilikom sečenja poput pavlake
pročitaj višeGorgonzola je “buđavi” sir registrovanog geografskog porekla i ujedno jedan od najstarijih sireva na svetu
pročitaj višeMaslina Tađaska se smatra za najpoznatiju i najukusniju sortu na svetu. Uzgaja na severozapadu Italije u oblasti Ligurija, a ime je dobila po mestu Tađa.
pročitaj višeNapravljen od isključivo kvalitetnog italijanskog crvenog i žutog čeri paradajza, Robo Pomotto odlikuju gorko-slatke note i meka i mesnata struktura.
pročitaj višePolutvrdi sir od kravljeg mleka, cenjen zbog svog bogatog, orašastog ukusa i fine, glatke teksture.
pročitaj višePolutvrdi sir od kravljeg mleka, cenjen zbog svoje blage arome i savršene teksture koja se topi u ustima.
pročitaj više