Provola Latteria Sorrentina

Klasični italijanski sir

Provola

Elastična struktura

Provola Latteria Sorrentina je polutvrdi sir od kravljeg mleka, cenjen zbog svoje blage arome i savršene teksture koja se topi u ustima. Prepoznatljiv po svojoj nežnoj, mlečnoj noti i elastičnoj strukturi, ovaj sir je idealan izbor za sve koji traže autentičan ukus Italije.

Tradicija sa juga Italije

Ovaj sir potiče iz regije Kampanija, poznate po bogatoj tradiciji proizvodnje sireva. Provola se pravi prema tradicionalnim metodama, koristeći sveže kravlje mleko i pažljivo oblikovanje. Zahvaljujući dugoj istoriji mlekarstva u ovom kraju, Provola Sorrentina nosi duh autentične italijanske gastronomije.

Svestranost u kuhinji

Provola Latteria Sorrentina sazreva nekoliko nedelja, što joj daje blagu aromu i kremastu konzistenciju. Njena sposobnost da se lako topi čini je savršenom za upotrebu u klasičnim italijanskim jelima poput lazanja, pizza i punjenih papričica. Takođe je odličan izbor za serviranje sa suhomesnatim proizvodima i maslinama, pružajući gurmanski užitak u svakom zalogaju.

Provola sir

Provola sir

Provola sir

Provola sir

Provola sir

Provola sir

Provola sir

Provola sir