Pice

Taglio

Pizza al taglio

Glavna karakteristika pice pripremljene na "al taglio" način je vazdušasto i rupičasto testo izuzetne hrskavosti zahvaljući kompleksnoj proceduri pripreme.

Testo se pre serviranja zapeče 3 puta u rerni na različitim temperaturama, dok se treće, završno pečenje, vrši pred samo serviranje pa se tako uvek servira vruća.

Hrskavi zalogaj sa više nadeva

Kako bi svaki zalogaj imao ravnomeran odnos nadeva i testa, oblik al taglio je četvrtast i bez visokih ivica korice. Al taglio testo je cenjeno kod ljubitelja bogatijih pizza jer podržava veću količinu nadeva pri čemu ne gubi svoju hrskavost i ne postaje gnjecavo.

classic

pizza classic

Kako bi zadovoljili ljubitelje pice sa tankim testom, kreirali smo classic recepturu.

Glavne karakteristike classic pice su okrugla forma, vrhunski sastojci i poseban akcenat na ukusu testa.

48 sati za spremanje testa

Za savršen ukus testa zaslužan je produženi period sazrevanja od 48 sati pri kojem nastaju svi hemijski procesi neophodni da testo dobije pravu strukturu, boju, elastičnost, ukus i što je najvažnije, tom priliom testo postaje idealno za varenje.