Salsiccia

Pizza alla Romana

Salsiccia

Recept posvećen gurmanima. Kobasicu pečemo unapred a zatim stavljamo na pizzu sa pečenim paprikama koje su prethodno obrađene zajedno sa maslinama. Uz sve to ide Grana Padano za dodatno pojačavanje ukusa.

sastojci

Paradajz pelat

Sveži italijanski paradajz jake crvene boje, sazrelog na sunčanim njivama

Mocarela

U Italiji se smatra za kraljicu sireva. Iako je rasprostranjena u celoj italijanskoj kuhinji najpoznatija je kao osnova skoro svake pice

Kobasica

Taggiasca masline

Maslina Tađaska se smatra za najpoznatiju i najukusniju sortu na svetu

pročitaj više

Paprika

Grana Padano

Italijanski kravlji stari sir registrovanog geografskog porekla i perioda zrenja od minimum 18 meseci

pročitaj više

zasladi se i osveži

Tiramisu al pistacchio

Tiramisu classic

Sok od jabuke

Poruči preko Wolt-a

Za samo nekoliko klikova ovaj proizvod može biti na vašoj adresi!