Arrabiata

Pizza Classic

Arrabiata

Recept za ljubitelje nešto ljućeg ukusa. Čeri paradajz zasebno pripremamo sa maslinovim uljem, belim lukom, bosiljkom i ljutom tajlandskom paprikom. Tako dobijen miks se nakon toga idealno slaže sa mesnatom slaninom.

sastojci

Paradajz pelat

Sveži italijanski paradajz jake crvene boje, sazrelog na sunčanim njivama

Slanina

U našoj verziji sa pridevom Hamburška, biramo srednje mesnate, taman toliko da pečenjem može da se opusti i dobije svoj pravi ukus.

Origano

ova mediteranska biljka se koristi sveža i sušena a svoju upotrebu je pronašla i u medicinske svrhe zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima.

Cherry confit paradajz

Napravljen od isključivo kvalitetnog italijanskog crvenog i žutog čeri paradajza

pročitaj više

Mocarela

U Italiji se smatra za kraljicu sireva. Iako je rasprostranjena u celoj italijanskoj kuhinji najpoznatija je kao osnova skoro svake pice

Čili paprika

Sitna ljuta paprika srednje jačine.

Bosiljak

Aromatičan i prijatnog mirisa, sveži list bosiljka daje poseban ukus kako paradajz pelatu tako i svakoj pici.

Beli luk

osveži se

Sok od ananasa

Sok od pomorandže

Sok od jabuke

Poruči preko Wolt-a

Za samo nekoliko klikova ovaj proizvod može biti na vašoj adresi!