Arabiata

Pizza alla Romana

Arabiata

Recept za ljubitelje nešto ljućeg ukusa. Čeri paradajz zasebno pripremamo sa maslinovim uljem, belim lukom, bosiljkom i ljutom tajlandskom paprikom. Tako dobijen miks se nakon toga idealno slaže sa mesnatom slaninom.

sastojci

Paradajz pelat

Sveži italijanski paradajz jake crvene boje, sazrelog na sunčanim njivama

Slanina

U našoj verziji sa pridevom Hamburška, biramo srednje mesnate, taman toliko da pečenjem može da se opusti i dobije svoj pravi ukus.

Origano

Poznat kao legendarni dodatak picama, ova mediteranska biljka se koristi sveža i sušena

Cherry confit paradajz

Napravljen od isključivo kvalitetnog italijanskog crvenog i žutog čeri paradajza

pročitaj više

Mozzarella di Bufala

Specifična je po korišćenju mleka vodenog bivola, blago kiselkastom ukusu i mekoj do polu-elastičnoj strukturi.

pročitaj više

Čili paprika

Sitna ljuta paprika srednje jačine.

Bosiljak

Aromatičan i prijatnog mirisa, sveži list bosiljka daje poseban ukus kako paradajz pelatu tako i svakoj pici.

Beli luk

zasladi se

Tiramisu Pistacchio

Tiramisu Classic

Cheesecake

Poruči preko Wolt-a

Za samo nekoliko klikova ovaj proizvod može biti na vašoj adresi!